Need any help? Contact Us

Organisatie

Dagbesteding Grou is een kleine organisatie die is voortgekomen uit Kringloopwinkel Grou die in 2016 een nieuwe start heeft gemaakt met als doel: het bevorderen van duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat we aandacht schenken aan hergebruik van goederen, groene energie, gezonde voeding, gezonde leef- en werkomgeving, sociale cohesie, samenwerken etcetera.  Met deze intentie zijn wij gestart met het bieden van dagbesteding.


Begeleiding

Renny Ausma (coördinator van de kringloopwinkel) en collega José Pappot (coördinator dagbesteding) zijn de beroepskrachten die voor Dagbesteding Grou werken. Hun bevlogenheid, enthousiasme en creativiteit werken aanstekelijk voor de mensen om hen heen. Zij ondersteunen de (vrijwillige) medewerkers en helpen richting te geven aan de activiteiten. Zij zorgen voor een goede sfeer en leiden de dagbesteding dagelijks in goede banen. Respect en samenwerken zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.


Renny is een deskundig sociaal werker die als geen ander gezelligheid en een geborgen sfeer weet te creëren op de werkvloer. Ze houdt overzicht, heeft oog voor veiligheid en staat altijd met aandacht voor je klaar. Ze werkt oplossingsgericht en heeft ruime ervaring in het versterken van de zelfregie.


José is een creatieve ergotherapeut, die ruim 30 jaar heeft gewerkt in de GGZ o.a. als leidinggevende,  trajectbegeleider en jobcoach. Haar luister- en coaching-vaardigheden bieden een veilige en vertrouwelijke sfeer om in te werken.


Dagbesteding Grou

HomeActiviteitenContact
HomeOver onsActiviteitenAanmeldenContact

T: +31 647 37 49 40

E: dagbestedinggrou@gmail.com