Need any help? Contact Us

Klachten? Kom ermee!
Dagbesteding Grou vindt het belangrijk goede zorg te verlenen en te luisteren naar jouw wensen. Daarom nodigen wij je uit om jouw mening te geven en te klagen als je ontevreden over ons bent. Je kunt iets wat je vervelend vindt natuurlijk bespreken met een naaste of familielid, maar Dagbesteding Grou staat open voor uw mening. Die kun je met ons delen door een mail te sturen naar
dagbestedinggrou@gmail.com of te bellen met de coordinator, tel.: 06 47374940


Onvrede start vaak klein, maar kan steeds groter worden als je niet de mogelijkheid krijgt uw ongenoegen te uiten. Daarom horen wij het graag snel als je met iets rondloopt. Door jou serieus te nemen kunnen we de zorg voor jou en voor andere cliënten verder verbeteren.

Niet alleen cliënten kunnen ons verbeteringen aanreiken. Wij nodigen ook jouw familie en andere naast betrokkenen uit ons te informeren als onze aanpak niet naar wens verloopt.


Je hebt een klacht?
Het kan zo zijn dat je niet alleen een mening wilt geven, maar juist een persoonlijke reactie wilt op een klacht. Er zijn verschillende wegen die je daarvoor kunt bewandelen. Welke weg voor jou de beste is, bepaal je zelf. De verschillende opties volgen hierna:

 Jouw mening delen met de coördinator van Dagbesteding Grou

Kom je er samen niet uit dan kun je optie 2 overwegen

 Je klacht neerleggen bij de vertrouwenspersoon/klachtenfunctionaris

 Als je er binnen onze organisatie niet uitkomt, adviseren we je contact op te nemen met de externe klachtencommissie.
 

Klachtenformulier.pdf

(Download hier het klachtenformulier)

Dagbesteding Grou

HomeActiviteitenContact
HomeOver onsActiviteitenAanmeldenContact

T: +31 647 37 49 40

E: dagbestedinggrou@gmail.com